Babbelmama’s

babbelmama's.jpg

Ik hoor mama’s in de maanden na de bevalling regelmatig zeggen: “Ik heb af en toe eens nood aan een volwassen babbel!”
Maar soms zit je gewoon ook met vragen of bezorgdheden die je graag eens zou willen bespreken met andere mama’s.

Daarom zijn er de babbelmama’s!

Het is een gezellig samenzijn met mama’s en hun kindje(s) waar je in een gezellige, ongedwongen sfeer contact kan leggen met andere mama’s uit de buurt en ervaringen kan delen over je kindje. Er is ruimte om al je bezorgdheden en vragen te stellen.
Een namiddagje babbelmama’s kan er voor zorgen dat je dat extra duwtje krijgt om die borstvoeding vol te houden of je kan er tips geven en krijgen over het slaapritme van je baby, over uitstapjes maken met je baby,…
Tijdens een namiddagje babbelmama’s ben ik aanwezig als vroedvrouw en als mama om advies en tips te geven, maar ook andere mama’s kunnen zeer bruikbare antwoorden op jouw vragen geven.

Is je kindje al een peuter en geen klein baby’tje meer, dan ben je zeker ook welkom! Voor hen is dit een leuk moment waarop ze in contact kunnen komen met andere kindjes.

De babbelmama’s gaan door in mijn praktijk in Lubbeek, met speelgoed voor de kleintjes en een hapje en een drankje voor de mama’s. Bij mooi weer maken we een leuke wandeling.

De babbelmama-bijeenkomsten zijn kosteloos en kostbaar.
Heb je interesse? Laat me dan iets weten via e-mail (vroedvrouwhanne@gmail.com) of telefoon (0474/45.12.40) en dan hou ik je op de hoogte van de volgende babbelmama’s-bijeenkomst.

NIEUWE DATUM 14 JUNI 09.30 uur!!

%d bloggers liken dit: